Hoe werkt de BulbFixx methode?

Door u aan te melden ontvangt u een eigen unieke gebruikersnaam en wachtwoord en kunt u gebruik gaan maken van de BulbFixx methode.

Onder ‘BESTELLEN’ is het eenvoudig om BulbFixx pakketten te bestellen. U kunt per bestelling minimaal 10 BulbFixx pakketten bestellen en per pakket wordt € 7,50 in rekening gebracht als borg voor de pakketten. Elk BulbFixx pakket bestaat uit een doos met drie monsterbuisjes elk gevuld met 20 ml BulbFixx.

De gebruikersinstructie voor het BulbFixx pakket voor lelies en de gebruikersinstructie voor het BulbFixx pakket voor tulpen kunt u hier downloaden.
In de gebruikersinstructie wordt uitleg gegeven over de manier van monstername van de bloembollen en het gebruik van het BulbFixx pakket.

Tijdens de monstername van een partij bloembollen is het van groot belang het formulier, welke ook op de gebruikersinstructie staat, in te vullen op de website onder
INSTUREN PAKKET’. Hiermee ontvangt u een unieke tracking-code waarmee de meting en de resultaten altijd te traceren zijn.

Deze tracking-code moet worden meegezonden met het BulbFixx pakket. Na verzending aan het laboratorium worden de resultaten van uw meting, gemiddeld na 5 werkdagen, op de website gepubliceerd. Let op, de resultaten zijn afgeschermd voor derden door een gebruikersnaam en wachtwoord en daarmee alleen door u in te zien. De resultaten bestaan uit een suiker- en zetmeelgetal. Na publicatie van de resultaten wordt per ingestuurd BulbFixx pakket € 28,50 voor de analyse in rekening gebracht.

Met de gebruikersnaam en wachtwoord heeft u altijd toegang tot al uw resultaten.

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn, dan kunt u contact met BulbFixx opnemen.